תחרות "הנואם הצעיר "

24/01/2018
תחרות "הנואם הצעיר "

תחרות "הנואם הצעיר " ברוטרי  לשנת 2018 יצא לדרך

54 תלמידים השתתפו משישה בתי הספר היסודיים ומשלושה חט"ב  לקחו חלק בשלב תחרויות הפנימיות  בית ספרי

הסתיימו התחרויות הפנימיות שערכו שבועיים ונבחרו נציגי בתי הספר שעלו לשלב הבא בתחרות היישובית ,שאותו מארגן מועדון רוטרי הבילויים גדרה בהנחיית חבר המועדון שמעון דהן ומתנדבי המועדון בשיתוף מחלקת החינוך והעומדת בראשה ענת קוך.

"הנואם הצעיר" מושרשת בחיי התרבות של בתי הספר  ומהווה חלק בלתי נפרד מהעשייה השנתית ומדגישה כי, מדובר בפעילות ברוכה של מועדון רוטרי הבילויים המקדמת בקרב תלמידים מיומנויות דיבור בציבור וכתיבת טקסט טיעוני.

כל יום של תחרות בבתי הספר הינו יום חג לתרבות הדיון והשפה בבתי הספר.

התלמידים והרכזות השקיעו עבודה רבה באיסוף מידע ,הצגת טיעונים ,בניית נאום ויכולת עמידה מול קהל וכל זאת בזמן קצוב.

אנו מזמינים את תושבי היישוב לראות ולשמוע את הנואמים בתחרות היישובית שתתקיים ביום שני 29/01/18 במרכז אופק בשעה 18:00 במעמד ראש המועצה יואל גמליאל.

נאחל הצלחה למתמודדים בתחרות היישובית ונקווה להישגים נאים.