תחרות אקרובטיקה אזורית

תחרות אקרובטיקה אזורית

תחרות אקרובטיקה אזורית במושבה

היה מרתק!

עשרות מתעמלות מגדרה והאזור השתתפו בשישי האחרון בתחרות אקרובטיקה שנערכה באולם כצנלסון. התחרות חולקה לשלוש פעימות – רמות 1-2, רמה 3 ורמות 4-5. כאמור, מדובר בתחרות אזורית ובה השתתפו קרית מלאכי, גדרה, אשדוד, גן יבנה, באר טוביה מבואות ובאר טוביה רגבים. המתעמלות התחרו בתרגיל קרקע על פס ובתרגילי קפיצות.

כל המשתתפים באולם התפעלו נוכח התרגילים שהמתעמלות הציגו ועודדו אותן. בסיום כל תחרות בכל פעימה, התקיים טקס חלוקת מדליות.

כל הכבוד למתעמלות שהגיעו לתחרות והפגינו רמה מקצועית גבוהה, ניכר כי המתעמלות משקיעות ומתמידות באימונים לאורך השנה כך שהתוצאות מדברות בעד עצמן.

מהמועצה המקומית גדרה נמסר: "שמחנו לארח את התחרות בגדרה, גאים במתעמלות על ההתמדה והנחישות. תודה למרכז אופק, למנהלת מחלקת הספורט אורלי כהן ולענף האקרובטיקה שמטפח את המתעמלות לאורך כל השנה"