הנואם הצעיר יצא לדרך

16/11/2017
הנואם הצעיר יצא לדרך
60 תלמידים מששת בתי הספר היסודיים ושלוש חטיבות הביניים מתמודדים השנה בתחרות הנואם הצעיר. בהצלחה!

כמידי שנה, נערכת בגדרה תחרות "הנואם הצעיר". התחרות נערכת על ידי מועדון הבילויים גדרה בשיתוף המועצה המקומית גדרה, מחלקת החינוך והעומדת בראשה ענת קוך. שמעון דהן מפיק את הפרוייקט יחד עם שרון לב ושאר חברי מועדון רוטרי הבילויים.

כאמור, 60 תלמידים מבתי הספר ביישוב מתמודדים בתחרות כאשר כל מתמודד קיבל חולצה מתנת המועדון שתלווה אותו לאורך הלמידה והתחרות . במסגרת התהליך, נחשפים התלמידים והתלמידות לעקרונות תורת הנאום ורוכשים מיומנות תקשורת. למתמודדים צפוי אתגר גדול באיסוף מידע, הצגת טיעונים, בניית נאום ויכולת עמידה מול קהל.

מיזם הנואם הצעיר הפך לחלק בלתי נפרד במסגרת התכנית השנתית כאשר יום התחרות הינו יום חג לתרבות הדיון והשפה .
נאחל הצלחה לתלמידים המשתתפים, לרכזות ולמנהלות בתי הספר.