יום השומר בגדרה

09/11/2017
יום השומר בגדרה

הצלחה גדולה ליום השומר בגדרה: "כיף להחזיר למי ששומר על ילדינו"

הורים וילדים פרגנו ביום שישי לשומרי מוסדות החינוך במושבה וחילקו להם מאפים, עוגות ומתנות כהוקרה על פעילותם במשך שנת הלימודים. ראש המועצה יואל גמליאל: "יש לי רק מילה אחת להגיד להם – תודה"

מאות הורים וילדים ברחבי גדרה ערכו ביום שישי מחווה מרגשת לשומרים בבתי הספר והעניקו להם ציורים, ברכות ומאפים לכבוד שבת. הפעילות היא פרי יוזמה של מחלקת הנוער ב"מרכז אופק" ומועצת הנוער של גדרה, שהחליטו להגיד תודה למי ששומר עליהם ביום יום.

חלק גדול מהיותנו חברה מתוקנת הוא היכולת לתת בחזרה. בגדרה שמו להם למטרה להוקיר תודה לכל מי ששומר על הילדים, דואג להם במהלך יום הלימודים וגם דואג להם לעתים למכסה בשעת גשם או שמש. לפיכך, החליטו ההורים והתלמידים להעניק תמורה סמלית לשומרי מוסדות החינוך, שהגיבו בחיוך למראה המחווה היפה.

ראש המועצה יואל גמליאל יצא לשטח בליווי חברי מועצת הנוער והודה לשומרים: "באתי להגיד תודה לאנשים שדואגים לביטחון ילדינו. אנחנו מעריכים את עבודתם החשובה שנעשית בכל יום, בחום, בקור, בחירום ובשגרה".