ישיבת מועצה מיום חמישי 18.4

ישיבת מועצה מיום חמישי 18.4

בחמישי, התקיימה ישיבת מועצה
בפתחה של הישיבה אביו של ליאב אלוש ז״ל, קובי אלוש, סיפר על גבורתו של בנו ליאב ועל הערכים שספג בבית של נתינה והקרבה למען האחר. ליאב גיבור ישראל, לוחם ביחידת דובדבן, חטיבת הקומנדו שנפל בקרבות בדרום רצועת עזה.
בהמשך, האמן שי אלעד, העניק לקובי אלוש דיוקן של ליאב אלוש ז״ל ופנה אליו בדברים ״קובי אלוש, אני מצדיע לך, בזכותכם אנחנו יכולים לחיות את חיינו פה״.

לאחר מכן, מליאת המועצה דנה בנושאים שעל סדר היום, בה אושרו תקציבים בתחומי החינוך, מוכנות לחירום, מתקני ציבור ועוד.
בסופה של הישיבה חברי וחברות המועצה הרימו כוסית לרגל חג הפסח וייחלו שבחג החירות הזה נזכה לראות בשובם בשלום של החטופות והחטופים וחג חירות אישי שמח לכל קהילת גדרה.

ראש המועצה סהר פינטו: ״אני מודה לקובי אלוש ששיתף אותנו ולשי אלעד, על הדיוקן המרגש שהעניק למשפחת אלוש. תודה לחברי ולחברות המועצה על ישיבה עניינית וחיובית. אני מאחל לכל בית ישראל חג פסח כשר ושמח, נתפלל להחזרת החטופים, ולבריאות הפצועים, שנדע ימים טובים ושנזכה לבשורות טובות״

**ניתן לצפות בישיבה בקישור זה: