יקירי גדרה לשנת תשפ"ג

09/03/2023
יקירי גדרה לשנת תשפ"ג

השבוע התקיים במרכז אופק טקס מרגש להענקת אות יקירי גדרה ל-11 תושבים ותושבות. יואל גמליאל ראש המועצה: "יקירי גדרה משמשים עבורנו דוגמא ומופת לתרומה לקהילה".

בכל שנה מתקיים תהליך לבחירת יקירי ויקירות גדרה, דמויות אשר פועלות למען המושבה והקהילה במגוון תחומים במטרה אחת נעלה - להפוך את המושבה למקום טוב יותר. השנה נבחרו על ידי וועדת יקירי גדרה 11 תושבים ותושבות. בראש הוועדה שבחרה את יקירי ויקירות גדרה לשנה זו עמדה הגברת ענת קוך ובה היו שותפות ליאת חתוכה, גלית דניאל, גלית דמארי סקורקה ומאיה גנון. בשבוע האחרון התקיים טקס ממלכתי ומרגש במעמד ראש המועצה יואל גמליאל, חברי מועצה ומשפחות יקירי גדרה הנבחרים לקבלת האות. הטקס, אשר נפתח בקטע שירה מרגש בביצועה של ירדן קורסונסקי, התקיים בהנחייתה של ליטל שמש. במהלך הטקס, הוצגו סרטונים על יקירי גדרה הנבחרים כאשר לאחר מכן הם עלו לבמה לקבלת התעודה המבטאת את פעילותם העניפה לאות תודה.

יקירי ויקירות גדרה לשנת תשפ"ג:

הגברת אביב קליין
מר שמעון דהן
הגברת שושנה כהן
מר אפרים בן סימון
מר מיכאל מרקו יפרח
הגברת סיגלית גני
מר אורי עינת
הגברת פנינה הלוי
הגברת סימה בן נעים
מר ניר בזק

הגברת רוזה דרויאן