עזרה ראשונה

25/01/2023
עזרה ראשונה

מתנדבי גדרה מוכנים לכל תרחיש

מתנדבי המחלקה לשירותים חברתיים במועצה אזורית גדרה עברו השבוע הכשרת עזרה ראשונה על ידי חובש בכיר בכדי שיוכלו להגיש עזרה ראשונה קריטית במידת צורך.

כעשרות מתנדבות ומתנדבים העובדים בשעות חירום בגדרה בתקופות רגישות כגון תקופת הקורונה ותקופות רגישות מבחינה ביטחונית עברו השבוע הכשרה ייחודית למתן עזרה ראשונה.

המתנדבים פועלים גם בשגרה וגם בחירום ועל כן בין שלל ההכשרות שהם מקבלים לאורך השנה החלו השבוע את הכשרת העזרה הראשונה בה ילמדו החייאת מבוגרים, החייאת תינוקות, מתן עזרה ראשונה בסיסי, שימוש בדפיברילטור ושיח על מצבי חירום שכיחים.

ההכשרה מועברת בהתנדבות על ידי אדר סער, שהינו חובש בכיר ומנוסה.

אלה לרנר-גנור, עובדת סוציאלית ורכזת התנדבות: "תושבי גדרה זכו במתנדבים ומתנדבות יוצאי דופן מכל גווני החברה ומה שמאחד בין כולם היא רוח הנתינה והאחריות החברתית. אנו נמשיך להעניק להם כלים וידע אשר ישרתו אותם בתפקידם".