ראש השנה בגדרה

ראש השנה בגדרה

יריד אמנות ומוצרים מן הטבע לקראת השנה החדשה בשוק הבילו"ים

יריד חגיגת השנה החדשה יתקיים בשוק הבילו"ים של מוזיאון גדרה
ראש המועצה, יואל גמליאל: "יריד צבעוני הכולל את התוצרת המיוחדת והאיכותית של תושבי גדרה"

יריד אמנות ותוצרת מן הטבע לקראת השנה החדשה יתקיים בשוק הבילויים ביום שישי, 23.9.
היריד כולל יצירות מעץ, קרמיקה, תכשיטים, ציורים בנוסף לירקות, פירות ויין ממיטב האומנים והיצרנים של המושבה.
במהלך הבוקר יצא סיור ברחבי המוזיאון, ובאתרים ההיסטוריים לאורך רחוב הביל"וים, במחיר מוזל מטעם המועצה, לכבוד השנה החדשה.
היריד מתקיים לאורך כל השנה, והפעם, לרגל השנה החדשה מתוכנן יריד ססגוני וגדול במיוחד, עם דוכנים רבים ומגוונים.

ראש מועצת גדרה, יואל גמליאל: "היריד הצבעוני כולל את התוצרת המיוחדת והאיכותית של תושבי גדרה. הסיור בעל משמעות רבה, מאחר והוא מלמד אותנו על הייחוד של המושבה שלנו, המהווה חלק משמעותי מבניית הארץ. יישר כוח ליוזמים."