גדרה מובילה בחינוך

01/06/2020
גדרה מובילה בחינוך
שתי מועדוניות חדשות הוקמו בסמוך לבית הספר "אוהל שלום"

שני מבנים יבילים חדשים הוצבו בסמוך לבית הספר "אוהל שלום" בגדרה על מנת לספק מענה בתחומי הרווחה והצהרונים. אחד מהמבנים החדשים יחליף את המבנה הישן של מועדונית "כלנית". מבנה נוסף ישמש מועדונית חדשה של מחלקת הרווחה במועצה המקומית. המועדונית החדשה תיתן מענה לילדים בגיל הרך הכולל תכנית טיפולית לכל ילד, מעבר למענה הניתן על ידי מועדונית רגילה.

בימים אלה מפתחים במחלקת הרווחה מענה מותאם על בסיס מיפוי צרכים, כאשר בין היתר פועלים לשלב במועדונית החדשה בשנת הלימודים הבאה קלינאי תקשורת שיסייעו בצמצום פערים הקשורים בשפה. המטפלים במועדונית החדשה ישתתפו במרכז הלמידה שייפתח במחלקת הרווחה במועצה בשנה הבאה על מנת לקבל העשרה מקצועית.

ראש המועצה המקומית גדרה, יואל גמליאל: "מערכת החינוך בגדרה מתקדמת וצומחת כל הזמן. בימים אלה נבנה התיכון הרביעי בגדרה בתחום הביו-רפואה והחינוך הגופני. כמו כן, לאחרונה הוצבו מבנים חדשים שיתנו מענה לילדים בגיל הרך, מבנים שנועדו לספק מענה איכותי לילדינו. אמשיך לקדם, לפתח ולהתאים את החינוך הן מבחינת מתקנים, אמצעים, תוכניות ותכנים לחינוך מיטבי וערכי. תודה לכל העוסקים במלאכה".