גדרה: יופי של מקום

14/02/2019
גדרה: יופי של מקום

המושבה גדרה מארחת את המועצה לישראל יפה ונציגי המועצות הדתיות לכנס בנושא תחרות "בית כנסת נאה בישראל"

גדרה נבחרה לארח את כנס ההסברה של תחרות "בית כנסת נאה בישראל" מטעם המועצה לישראל יפה.

השבוע התכנסו בספריה הציבורית בגדרה ראשי המועצות הדתיות מרשויות שונות ברחבי הארץ. הכנס התקיים במעמד שר הדתות, ח"כ איציק וקנין ובמעמד ראש המועצה המקומית, יואל גמליאל.

זהו כנס הסברה ראשוני לתחרות "בית כנסת נאה בישראל" תשע"ט. תחרות שהינה פיילוט שהמועצה הדתית בגדרה מהווה את חוד החנית מקרב המועצות הדתיות בכל רחבי הארץ כאשר אחת מן המטרות של תחרות זו היא העלאת חשיבות החיבור שבין בית הכנסת על מסריו השונים, לחברה ולקהילה.

ראש המועצה יואל גמליאל הגיע לכנס ונשא דברי פתיחה והצלחה למשתתפים בתחרות "תודה למועצה הדתית גדרה אשר יזמה, יחד עם המועצה לישראל יפה, את התחרות. אנחנו גאים לארח ולקיים את ההיערכות הראשונית בגדרה".

בתוך כך, המועצה לישראל יפה, באמצעות מנהלת הסניף המרחבי באשדוד, גב' חנה שובל, ובשיתוף המועצה הדתית בגדרה בראשות שלמה תנעמי, מעמידה לרשות המשתתפים / הגבאים את הכלים והעזרה בהיערכות לתחרות.