עבודות פיתוח

24/10/2018
עבודות פיתוח
עבודות פיתוח ברחובות אשר, סמדר, גלבוע וסמטת שבזי

המועצה המקומית גדרה מבצעת עבודות פיתוח ברחבי המושבה. השבוע בוצעו עבודות פיתוח ברחוב הוותיק סמטת שבזי, במסגרתן פורקה שכבת האספלט, נעשו תעלות של מכסי ביוב, ניקוז והתאמות לכניסות וחצרות וכן ריצוף הרחוב באבנים משתלבות.

בנוסף, מבוצעות עבודות פיתוח ברחוב אשר במסגרתן יבוצע פירוק המדרכות, שילוב תאורה מודרנית, ריצוף מדרכות באבנים משתלבות, ביצוע התאמות של כניסות והקמת מערכת השקיה ותאורה.  כמו כן, במסגרת עבודות הפיתוח ברחוב גלבוע, מבוצעות עבודות קילוף שכבת האספלט, חפירה והתאמות, עבודות ניקוז, אי תנועה וגינון, ריצוף מודרני, מערכות השקיה ותאורה.

ולסיום, עבודות הפיתוח ברחוב סמדר בעיצומן, בוצע תיעול ניקוז, הוקמו מדרכות אבני שפה, מפרצי חניה, ובהמשך תשולב תאורה מודרנית ויבוצעו עבודות פיתוח הגן הציבורי, וברחוב סמדר העליון יבוצעו מפרצי חניה.