יום כייף לגמלאי גדרה

23/05/2018
יום כייף לגמלאי גדרה

גמלאי גדרה נהנו בחופשת אסרו חג ביום שני מטיול מרחיב אופקים שנערך במועצה האזורית באר טוביה. הם יצאו לטיול כחלק  מהפעילות של המועדונים של המחלקה לשירותים חברתיים במושבה.

המטיילים ביקרו במוזיאון באר טוביה ושמעו על הקמתו כמושבת עליה ראשונה הם הכירו את "מבצע חסידה" וסיפורי מושב פיקנטיים נוספים, ולאחר מכן ביקרו במשק שמואלי, משק עיזים קסום בו למדו כיצד מכינים גבינה צ'רקסית וטעמו מאכלי חלב איכותיים.

בשעות הצהריים הקבוצה סעדה בקיבוץ עין צורים ולאחר שנהנו מהארוחה הטעימה יצאו לבקר במשתלת מרמלשטיין שבגני טל, שם התפעלו מהפריחה. במשתלה למדו על השרשת שתילים ושמעו את סיפורה המרגש של המשפחה אשר נאלצה לעזוב את גוש קטיף ובנתה את חייה במושב.

בשעות אחר הצהריים חזרו המטיילים לגדרה עייפים וספוגי חוויות. הם ביקשו להודות לריקה ולדפנה, רכזות המועדונים, למתנדבות הנפלאות אשר מסייעות למועדונים והתגייסו לסייע גם ביום מיוחד זה ובמיוחד לחברים בעמותת על"ה, צביה, ניסים ושושנה אשר פועלים כל השנה למען תושבי גדרה הגמלאים ורווחתם.