פרויקט פיתוח רחוב הרצל

פרויקט פיתוח רחוב הרצל

יצא לדרך פרויקט פיתוח רחוב הרצל חוצה גדרה

בתקציב של 35 מיליון ש"ח

בסוף השבוע הקודם החלו עבודות הפיתוח ברחוב הרצל, כביש 40, להגברת הבטיחות בדרכים ולרווחת התושבים.

במסגרת העבודות תסלל דרך חדשה שתחבר את החלק המזרחי של גדרה ורחוב הרצל, יותקנו רמזורים חדשים בצומת סד"ש ובצומת הבילויים, יוסדרו מפרצי חניה ותחנות הסעה בטוחות לאוטובוסים.

קבלת התקציב לפרויקט היא תוצאה של מאמצי שכנוע רבים, שהפעילה המועצה המקומית בקרב מקבלי ההחלטות במשרדי הממשלה הרלוונטיים. קבלת התקציב וביצוע הפרויקט התאפשרו לאחר דיונים ותכנונים מוקפדים, במטרה לאפשר להולכי הרגל הליכה וחציית כבישים בטוחה מצד אחד, ונהיגה נוחה ובטוחה לציבור הנהגים מצד שני, מתוך חשיבה על כלל התושבים.

תודה לשר התחבורה והבטיחות בדרכים ושר המודיעין ישראל כץ על הסיוע הרב בדרך ליישום פרויקט חשוב ומציל חיים זה. תודה נוספת לכל המסייעים במהלך הדרך- חברי הנהלת המועצה, מינהל ההנדסה, מנכ"ל המועצה, מנהל אזור ירושלים מטעם הרשות הלאומית לבטיחות בדרכים, אבי שמר ושותפים נוספים.