נותנים ערך למילים

01/02/2018
נותנים ערך למילים
תלמידי גדרה נתנו ערך למילים
יובל סוצי,ארז ויינשטוק ושחר מלח  מביה"ס היסודיים זכו יחדיו במקומות הראשונים וכן נוגה שחר, תמר תנעמי ותומר נדב
מביה"ס דרכא חטיבת הבניים זכו יחדיו במקומות הראשונים וייצגו את גדרה בתחרות חצי גמר אשכולי ברחובות

בטקס מרשים ורב משתתפים, התקיימה השבוע תחרות "הנואם הצעיר" המסורתית במושבה, זו השנה החמישית ברציפות במרכז אופק ,אותה ערך מועדון רוטרי הבילויים גדרה בשיתוף עם המועצה המקומית גדרה בסימן 70 שנה למדינת ישראל.
התחרות עודדה למצוינות, לטיפוח כושר ביטוי - שפה ודיבור ולרכוש מיומנות של כתיבת נאום. כל זאת תוך עידוד וקידום השפה העברית ועל פי עקרונות הנאום.
השנה נגשו  54 תלמידים ותלמידות מכיתות ה-ו מביה"ס היסודיים  ותלמידי חטיבות הביניים מביה"ס דרכא שבסופם הגיעו 12 מופלאים  לתחרות. כ-1000 תלמידים בגדרה צפו בתחרויות בית ספריות אלו.

נשיאת המועדון, עליזה היטר, פתחה את האירוע בטקס רוטריוני מסורתי קצר
בית ספר התיכון דרכא בגין הנעימה במחרוזת שירים  הרכב הווקלי של בית ספר תיכון דרכא רמון, הנעימה בהפסקה .

12 המתחרים עלו לנאום, זה אחר זה והתרגשו ביותר, אך הפגינו בטחון רב וידע רב במגוון רחב של הנושאים שבחרו.
צוות השופטים עמלו קשה בבחירת הזוכים.
במקצה בתי הספר היסודיים זכו בשלושת המקומות הראשונים :יובל סוצי מביה"ס פינס בהדרכת המרכזת יערה מורי. ארז ויינשטוק מביה"ס אוהל שלום בהדרכת המרכזת עידית צחובוי ושחר מלח מביה"ס  רעות בהדרכת הרכזת רעות פורמן. הזוכים עלו לחצי לגמר אשכולי שיתקיים ברחובות בתאריך  20/02/18 .
במקצה בתי הספר דרכא חטיבות הבניים זכו בשלושת המקומות הראשונים: נוגה שחר מביה"ס דרכא בגין בהדרכת המרכזת אורנה כץ, תמר תנעמי מביה"ס דרכא נתיבי בהדרכת המרכזת רחל אלבז ותומר נדב מביה"ס דרכא רמון בהדרכת המרכזת רבקה מלמד. הזוכים עלו לחצי הגמר אשכולי שיתקיים בתאריך 08/02/18
לכול המשתתפים הוענקו תעודות השתתפות ומדליות זהב לשלושת המקומות הראשונים מטעם מועדון רוטרי  הבילויים ועט מהודר.
חבר מועדון רוטרי הבילויים שמעון דהן אשר רכז וארגן את הפרויקט אמר בסיום: "כל מילה שאומר לא תיטיב לתאר את היופי, החדווה, שמחת והעשייה הקיימת בבתי הספר  בעיקר את התקווה אשר מתממשת כאן ליצירה חברה, בעל ערכים של ערכיות ומצוינות"

תודה לכל חברי המועדון ,שתרמו ועזרו בהצלחת התחרות בערב זה.יישר כוח!

נכתב ע"י יגאל גלסנר