"מתוק בפה - ומאיר בלב"

21/12/2017
"מתוק בפה - ומאיר בלב"
חנוכה "מתוק בפה - ומאיר בלב" לחיילי גדרה וגבעתי

מתנדבי ארגון קרן לב"י / האגודה למען החייל סניף גדרה עמלו בשבוע חנוכה ושימחו את החיילים

זה החל ביום רביעי בהדלקת נר שני של חנוכה בו נוסדה גדרה בבסיס גבעתי המאומץ
על ידי האגודה סניף גדרה ונמשך עוד שלושה ימים רצופים בתחנה מרכזית גדרה,כול חייל וחיילת קיבלו מארז מתוקים עשיר בממתקים שיהיה להם "מתוק בפה", מארז חנוכייה וניירות תרומת חב"ד גדרה הרב חנוך וכובע גרב סרוג תרומת דיירי "בית בכפר " לחמם את לוחמי גבעתי היוצאים בימים הקרובים לתפוס קו ברמת הגולן.

כיבוד סופגניות חמות בטעמים שונים ,ספינג' , לביבות תפו"א כמנהגי החג הצטרפו לשולחנות תרומת תושבי גדרה, מורות בית ספר היסודי "קשת " הכינו עוגיות מיוחדים בעידודה של גלית , בקבוקי שתייה נתרמו על ידי  וילג' מרקט והבעלים מוסה ודני התורמים כול השנה לחיילנו – יישר כוח לכולם.

מתנדבי האגודה גדרה פינקו וחיבקו את חיילנו בהמון חום ,אהבה ושמחה וגרמו אושר רב. חיילי גבעתי העניקו למתנדבים תעודת הוקרה.

האגודה מברכת ומודה  לראש המועצה ולעובדי  המועצה על שיתוף הפעולה והתמיכה במהלך כל השנה –יישר כוח .