קונצרט חורף מהאגדות בגדרה

06/12/2017
קונצרט חורף מהאגדות בגדרה
תזמורת גדרה היא תזמורת חובבים קאמרית. הרעיון החל להתגלגל בחנוכה לפני שנה, אז הופיע הרכב מוזיקלי במיזם 'בתים מוארים 2016' ולאור ההצלחה, נולד הרעיון להקים תזמורת חובבים בגדרה. דלית רומם, יחד עם חברים נוספים, פנו למנהלת מרכז אופק ולאודי שריד, מנהל מרכז 'סינקופה', שקבלו בברכה את הרעיון ויצאו לדרך ביחד, בשיתוף ראש המועצה שסייעו להפוך את החלום למציאות.

היום, שנה אחרי, התזמורת מונה 27 נגנים במגוון כלי קשת ונשיפה ומתכוננת במרץ לקונצרט השני שלה 'קונצרט חורף מהאגדות'.
על התזמורת מנצח אי-אן שו,  שהוא ראש החוג לניצוח באוניברסיטת תל אביב, פסנתרן ומוסיקאי מחונן עטור פרסים. חברי התזמורת הינם חובבים בגילאים שונים, אשר באים מגדרה ומכל רחבי הארץ ועוסקים במקצועות מגוונים.
קונצרט 'חורף מהאגדות', שיתקיים ב 21.12 יביא לגדרה ניחוחות של שלג והרים מארצות רחוקות, עם היצירות: פר גינט של גריג, וילהלם טל של רוסיני וגם עיבודים מקסימים ליצירות ישראליות - כי אגדות חורף יש גם בבית.
הקונצרט יתקיים, כאמור, ביום חמישי, 21.12.17 בשעה 20:00 במרכז אופק בעלות של 30 ₪ בלבד.

מומלץ לרכוש כרטיסים מראש במרכז אופק 08-8594555