גדרה – מקום מדגים לחינוך

06/12/2017
גדרה – מקום מדגים לחינוך

השבוע הגיעה משלחת ללמוד על מערכת החינוך בגדרה

השבוע הגיעו בעלי תפקידים ממערכת החינוך של עיריית כרמיאל יחד עם נציגי העירייה ומפקחים ליום עיון בגדרה וזאת, בכדי ללמוד אודות מערכת החינוך הקיימת במושבה.  לגדרה, שעברה שינויים רבים במערכת החינוך כולל הכנסת תכנית הייחודיות והבחירה המבוקרת, מגיעים יישובים רבים ללמוד ממנה וכך גם כרמיאל.

במסגרת יום העיון, סיירו הנציגים מכרמיאל יחד עם נציגי אגף החינוך בגדרה בבית הספר "הבילויים" ובבית הספר תיכון דרכא בגין אשר ייצגו את בתי הספר ואת העשייה החינוכית במושבה. בכל ביקור כזה, מייצגים שני בתי ספר אחרים את העשייה החינוכית שלהם, כמייצגי מערכת החינוך כולה בגדרה.

המפגש שהתקיים היה מרתק ומלמד, לאורך כל הביקור היתה התפעלות מהעשייה האיכותית והמעמיקה.

כאן המקום להודות לאגף החינוך ובראשו לענת קוך, צוותי החינוך, מנהלות בתי הספר וכל השותפים לעשייה החינוכית במושבה.