חמישה כוכבי יופי לגדרה

30/11/2017
חמישה כוכבי יופי לגדרה

רואים תוצאות: זו השנה החמישית ברציפות בה גדרה זוכה בחמישה כוכבי יופי

הטיפוח והפיתוח עשו את שלהם: המועצה לישראל יפה העניקה זו השנה החמישית את תעודת חמישה כוכבי יופי לגדרה, שבשנים האחרונות עוברת מהפכה.

ההשקעה הנרחבת של המועצה המקומית גדרה קוצרת פירות: לאחרונה העניקה המועצה לישראל יפה חמישה כוכבי יופי למושבה, כאות הוקרה על סביבה ירוקה, מוסדות חינוך ירוקים, תאורה אנרגטית, אוכל בריא בצהרונים, הפרדת פסולת, שתילת עצים, פיתוח, הטיפוח והסביבה הנקייה.

איכות החיים במושבה השתפרה לאין ערוך, והיא הפכה ליעד עבור זוגות צעירים המבקשים לגדל בה ילדים ולצמוח. השבוע היא זכתה בטקס חגיגי בחמישה כוכבי יופי לשנת 2017.

במסגרת התחרות, הגיעה ועדה מטעם המועצה לישראל יפה לפגישה במועצה המקומית גדרה. לאחר מכן, הוועדה יצאה לסיור יחד עם מנהל אגף שפ"ע יהודה יחזקליאן ברחבי גדרה וחוותה את אווירת היישוב, הוועדה סיירה בשכונות החדשות ובשכונות הוותיקות.

מהמועצה המקומית גדרה נמסר: "אנחנו ממשיכים לשמר את גדרה יפה ומטופחת, אחרי הכל זה הבית של כולנו וצריכים להרגיש הכי טוב בבית. אנחנו מודים לעוסקים במלאכה ולתושבים השותפים לשמירה על הסביבה נקייה".