גדרה חושבת נוער

16/11/2017
גדרה חושבת נוער

גדרה חושבת נוער: הסתיימה הכשרת בני נוער כיועצי ראש המועצה

החניכים התמקדו במניעת התנהגויות מסוכנות בקרב בני נוער, ויוכלו להעביר את הנושא הלאה – לחבריהם לכיתה ולבית הספר. ראש המועצה יואל גמליאל: "הנחישות וההתמדה שלהם אינה מובנת מאליה"

השבוע הסתיימה הכשרה של בני נוער כיועצי ראש המועצה יואל גמליאל בנושא ״עמיתים לחיים למניעת התנהגויות סיכון בקרב בני נוער״. ההסמכה תאפשר לבני הנוער להעלות את נושא מניעת התנהגויות בסיכון בקרב בני נוער בפני חבריהם לספסל הלימודים ובבית הספר.

גדרה נחשבת לחלוצה בתוכנית הייחודית למנהיגות בני נוער, שבמסגרתה הם מוכשרים למנהיגות דרך למידה חווייתית. במקביל להכשרתם, בני הנוער יוזמים ופעילים בפרויקטים יישוביים ותורמים לקהילה ולמושבה.

פעילות יועצי ראש המועצה הינה מגוונת ומלאת אתגרים, והם מהווים עזר רב בקבלת החלטות בתחומים שהם מכירים מקרוב.

ראש המועצה יואל גמליאל: "התמדתם ושקדנותם לסיים את ההכשרה אשר ארכה תקופה ארוכה, ונחישותם להעביר את אשר למדו הלאה בבתי הספר בגדרה אינה מובנת מאליה. אני מודה להם על ההירתמות והרצון האמיתי לקחת חלק במאבק התנהגויות בסיכון. תודה לגלית דניאל, מנהלת תכנית יועצי ראש המועצה שמלווה ומשקיעה רבות ביועצים ובבני הנוער במושבה".