חובבים? בואו לנגן בגדרה

09/11/2017
חובבים? בואו לנגן בגדרה

חובבים? בואו לנגן בתזמורת הקאמרית של גדרה

התזמורת של מרכז "אופק" בניצוחו של אי אן שו מציעה לכם להצטרף אליה אם אתם מנגנים בכינור, ויולה, צ'לו, קונטרבס, חצוצרה וכלי הקשה. ראש המועצה יואל גמליאל שדחף להקמתה: "אני כבר מצפה לשמוע את הקונצרט הבא של התזמורת"

יודעים לנגן כתחביב ורצים שכולם ישמעו? תזמורת גדרה מחפשת אתכם ומציעה לכם להצטרף אליה. התזמורת כבר ניגנה קונצרט אחד בחודש יולי, שהוכתר בהצלחה. כעת היא מתכוננת למופע נוסף שייערך ב-21/12/2017.

מי שהחלה את המהלך להקמת להקה שכזו היא התושבת דליה רומם, שפנתה למרכז אופק והעלתה בפניהם את הרעיון. במרכז אופק הרימו את הכפפה ופנו לראש המועצה גמליאל, שנתן את ברכת הדרך למיזם המוזיקלי. כעת פותחים שם את השורות ומציעים לכל מי שיש לו ניסיון בתזמורת או בהרכבים קאמריים להצטרף לתזמורת תחת ניצוחו של אי אן שו. בין היתר, נחוצים נגני כינור, ויולה, צ'לו, קונטרבס, חצוצרה וכלי הקשה.

ראש המועצה יואל גמליאל: "התזמורת היא הוכחה לכך שאנו קשובים לרצונות התושבים ופועלים כדי להוציא לפועל רעיונות מוצלחים. אני קורא לכל מי שמתאים לדרישות לבוא ולנגן בתזמורת במרכז אופק, ומצפה כבר לשמוע את הקונצרט הבא שלהם".

עומדים בקריטריונים ורוצים להצטרף? תוכלו לעשות זאת בטלפונים הבאים:
דליה רומם 0506242364

מנהל מרכז המוזיקה סינקופה, אודי שרם 0506678829