הצלחה למרוץ גדרה

הצלחה למרוץ גדרה

הצלחה למרוץ גדרה: 660 רצים כבשו את רחובות המושבה

26/10/2017
מאות כיבדו את זכרה של שוש מייזל-רווח מגדרה ויצאו להתחרות במקצים השונים. ראש המועצה יואל גמליאל: " כחלק מטיפוח הספורט העממי והקהילתי במושבה, אנו נמשיך להשקיע בפעילויות ספורטיביות ובתשתיות ספורט ביישוב. מדובר במרוץ הראשון אך לא האחרון"

660 רצים זינקו ביום שישי האחרון למרוץ גדרה הראשון, שהוקדש לזכרה של שוש מייזל-רווח שנהרגה במהלך מסע מלכת המדבר ב-2012. הם התחרו בכמה מקצים, בהתאם לרישום שנעשה מראש.

המקום הראשון במקצים 10 ק"מ ו-5 ק"מ בחלוקה לפי גברים ונשים זכה ב 1,500 ₪, המקום השני באותם מקצים זכה ב- 1,000 ₪ והמקום השלישי באותם המקצים זכה ב-500 ₪ מטעם המועצה המקומית גדרה.

שחר אדגר ניצחה את המקצה לשני קילומטר נשים עם תוצאה של 7:59. במקצה הגברים זכה עמית צברי עם זמן של 07:50 דקות.

במקצה הנשים לחמישה קילומטרים זכתה שחר אתגר עם תוצאה של 22:47 ואילו במקצה הגברים זכה אישטו מוצ'ה עם תוצאה של 16:57 דקות.

במקצה לעשרה קילומטרים נשים זכתה סלמואית ביולאן, עם זמן של 36:24 ואילו במקצה הגברים ניצח מארו טפרי עם תוצאה של 32:24.

בצעד נדיר החליטה מועצת גדרה לחשוף בשקיפות מלאה את עלויות האירוע, שלו נתנו חסות בנק דיסקונט, ויקטורי וגלידות פלדמן. העלות הכוללת של האירוע נאמדת ב-136 אלף שקלים, כאשר 4,000 שקל הגיעו מחסויות, דמי רישום כ-32 אלף שקלים ו-100 אלף שקל ממועצת גדרה.

ראש המועצה יואל גמליאל ציין: " מחמם את הלב לראות את ההיענות למרוץ גדרה הראשון, המושבה זכתה במראה מיוחד וחגיגי של מאות רצות ורצים ברחבי המושבה" ועוד הוסיף: "כחלק מטיפוח הספורט העממי והקהילתי במושבה, אנו נמשיך להשקיע בפעילויות ספורטיביות ובתשתיות ספורט ביישוב. כמו כן, מדובר במרוץ הראשון במושבה אך לא האחרון, בכוונתנו לקיים מרוץ גם בשנים הבאות".

תודה לנותני החסויות ולתורמים – לאייל רביד - ויקטורי, לפלדמן ולבנק דיסקונט.

תודה רבה לכל העוסקים במלאכה, למנהלי ועובדי מועצה, למנהלי ועובדי מרכז אופק, למתנדבות ולמתנדבים הרבים שהביאו להצלחת המרוץ.
תודה מיוחדת למשפחת רווח, לחבר המועצה מחזיק תיק הספורט, ניר בזק, לסגן ראש המועצה אליאב מזגני, לברק דוד - מנהל הפרוייקט מטעם המועצה המקומית גדרה, לניר כהן, מטריפלוס שהפיק את המרוץ.

מרוץ גדרה. קבוצת רצים יחד עם ראש המועצה לקראת היציאה למירוץ
צילום: אורית סיני