שומרים על אורח חיים בריא בגדרה

22/10/2017
שומרים על אורח חיים בריא בגדרה
בקרוב - הפנינג בריאות ענק ברחבת המועצה והספריה

הפנינג בריאות פתוח יתקיים בעוד כחודש ברחבת המועצה והספריה. ביריד, פרי יזמה משותפת של המועצה ורוטרי הבילויים ובחסות בנק אוצר החייל, יתקיימו עשרות פעילויות ודוכני בריאות לשירות התושבים, משעות הבוקר ועד הערב.

בשעות הבוקר יתקיימו פעילויות חינוך לבריאות עם בתי הספר היסודיים של גדרה. במסגרת היריד תוצב לאורך כל היום ניידת לבדיקת ממוגרפיה של "אסותא".

החל משעה 16:00 תוצב ניידת התרמת דם, קופות החולים יציבו דוכנים למתן מגוון פעילויות ייעוץ חינם כולל שירותי רפואה משלימה ומדרסים, דוכני טבע וצמחי מרפא, דוכן פירות טבעיים - קפה ומאפה ומיצים טבעיים , דוכן לחם מלא וטבעי –פינת הבילויים , פינת יצירה לילדים ומשחקי בריאות של חניכי אינטראקט גדרה, אוהל של מגן דוד אדום ללימודי החייאה לתינוקות והתעמלות ברחבה על הדשא.

בנוסף יתקיימו סדנת עיסוי תינוקות, הרצאות חינם בעזרה ראשונה והחייאת תינוקות וילדים, הרצאה על ליצנות רפואית ושיעורי עיצוב דינמי וזומבה ברחבה על הדשא.

היריד יתקיים ביום שלישי, ד' בחשוון תשע"ח, 24.10.17 ברחבת המועצה והספרייה העירונית.

ראש המועצה יואל גמליאל: " אנו מעודדים אורח חיים בריא וספורטיבי במושבה והדבר בא לידי ביטוי בפיתוח מתקני ספורט והשקעה בספורט העממי והתחרותי. בתוך כך, בקרוב יתקיים הפנינג בריאות הפתוח לתושבי גדרה בשיתוף רוטרי הבילויים." והוסיף "תודה מיוחדת ליגאל גלסנר שמוביל את היריד ועמל רבות להצלחתו."

האירוע נערך בשיתוף עם שירותי בריאות כללית, מכבי שירותי בריאות, מאוחדת, מגן דוד אדום, אתי קגן – המרכז לרפואה משלימה, טבע גדרה – מוצרי בריאות, קשר עין, איחוד והצלה – סניף גדרה

כל תושבי גדרה מוזמנים