ממשיכים בעשייה

מסתיים שיפוץ רחוב יששכר
ראש המועצה יואל גמליאל ולבר המועצה ניר בזק ברחוב יששכר המתחדש

שיפוץ רחוב יששכר מסתיים!
יששכר- הוא חלק משורה של רחובות בשכונות הוותיקות של המושבה שנבנו בשנות השישים.

רחוב יששכר, רחוב שהיה סלול אך באופן צר וללא מדרכות, נבנה למעשה מחדש. ניקוז הרחוב תוכנן מחדש על מנת לתת מענה למי גשמים כדי לצמצם הצפות ושלוליות. הונחה אבן טורנטו שהיא אבן מחוספסת במטרה ליצור נגישות לעיוורים, תואמו אבני שפה במדרכה עבור חניות פרטיות וגם סומנו חניות מחדש לאורך הרחוב. במסגרת תכנון התנועה מחדש, נבנתה כיכר למיתון התנועה ברחוב והוטמעו "עיני חתול" זוהרות בצד סיוד מעברי חציה לבטיחותם של העוברים ברחוב.

במקום העמודים הזמניים ברחוב מותקנים עמודי רחוב חדשים בצירוף תאורת לד החוסכת 40% מתצרוכת החשמל ומפיקה אור יעיל יותר בשעות הלילה.

ראש המועצה יואל גמליאל ציין: "אנו בעיצומו של שיפוץ השכונות הוותיקות שחלקן בנות 60 שנה ולפיכך, דורשות תקציבים גבוהים ומאמץ רב היות שמדובר בעבודות שדרוג החל מהיסוד. גדרה היא מושבה וותיקה, עלינו לשמור על המורשת תוך שדרוג ושיפור חזות המושבה המותאמת לצרכים הגדלים והמשתנים ואנו מקפידים לעשות זאת."