האגודה למען החייל בגדרה,

18/10/2017
האגודה למען החייל בגדרה,
אנשי האגודה למען החייל בגדרה, בהובלת יו"ר האגודה ביישוב, יגאל גלסנר, הפתיעו את ראש המועצה בישיבת סיכום ארבע שנות פעילות והעניקו לו מגן תודה.

גלסנר העלה על נס את פעילותם של המתנדבים הרבים בסניף ואת הקשר החם עם המועצה והצוות שלה. עיתוי הישיבה היה לא רק ארבע שנות פעילות משותפת אלא גם סיום שבוע ההוקרה לחיילי צה"ל שכלל פעילויות למאות חיילים.

"טובת חיילי גדרה היקרים לנו מכל, הדאגה להם וטיפוחם, ימשיכו להיות בראש מעינינו. עבודתם הנאמנה והחשובה מוערכת ואנו חושבים עליהם תמיד. "כך אמר יואל גמליאל ראש מועצת גדרה לאחר קבלת מגן הוקרה מהאגודה למען החייל, על שיתוף הפעולה עם האגודה ועל השתתפותנו בשבוע ההוקרה למען חיילי גדרה "ההתנדבות והמוטיבציה לממש את התמיכה רק מוכיחה את הלכידות והאכפתיות במושבה. יישר כוח לכל המתנדבים העוסקים בדבר, פעילותכם מוערכת, מורגשת וחיונית לחיילי היישוב"