גדרה בטוחה

21/02/2023
גדרה בטוחה

גדרה בטוחה – עכשיו מחזקים אותה עוד יותר!

המועצה המקומית גדרה ממשיכה לפעול להעלאת הבטחון האישי. בתוך כך, מעבר ליוזמת "השומר החדש", השבוע הוכרזה נקודת המשטרה החדשה בגדרה, אשר תהווה גם בית חם למשמר האזרחי המתגבש במושבה.

הקצאת נקודת משטרה נוספת והקמת משמר אזרחי חזק בשיתוף משטרת ישראל היא אמירה משמעותית של המועצה המקומית - גדרה בטוחה והמועצה תמשיך לשמור עליה ככזו.

הנקודה החדשה תספק מענה נוסף, לצד נקודת המשטרה ברחוב הביל"ויים, לכלל המושבה גדרה בכל הנוגע לביטחון האישי ולשירות התושב.

ראש המועצה המקומית גדרה, יואל גמליאל: "ברצוני להביע את הערכתי לוועד שכונת גולדה הנבחר וליו"ר הוועד, ליאת לוגסי בוקבזה, על שיתוף הפעולה הפורה. תודה רבה לויטלי גרשנזון, מפקד נקודת גדרה. מירי בר, מב"סית גדרה. זוהר שוקר, קב"ט היישוב. רינה קליר, מנהלת פיקוח ושיטור עירוני על ההירתמות לפרויקט החשוב".