בחירות דמוקרטיות

בחירות דמוקרטיות

בחירות דמוקרטיות לוועד שכונת גולדה

8 תושבי ותושבות גולדה מועמדים לוועד השכונה. הבחירות יתקיימו ביום רביעי, 1.2.23

על מנת להסדיר את נושא וועד שכונת גולדה בבחירות דמוקרטיות ובאופן שווה לכל אחת ואחד להגשת מועמדות ולבחור את נציגות השכונה, החל תהליך מובנה ומסודר מטעם המועצה המקומית גדרה. במסגרת התהליך פורסם תקנון מפורט וכן, טופס מסודר המאפשר לכל אחת ואחד מתושבי ותושבות שכונת גולדה להגיש מועמדות.

בתוך כך, בשבוע הקודם הסתיים השלב הראשון להגשת מועמדות ושמונה תושבים ותושבות הגישו מועמדות - אבני מוטי, גלעדי מתנאל חי, דורל לירהז, לוגסי ליאת, לוי יוגב , לוין ליאור, מילר עמיחי ופריד אביחי.

השלב הבא הוא שלב בחירת נציגות הוועד אשר יתקיים ביום רביעי, 1.2.23 בין השעות 15:00-21:00 בתיכון דרכא רות. בשלב זה ישנה הזדמנות שווה לתושבות ולתושבי שכונת גולדה לבחור מבין שמונת המועמדים שלושה מועמדים כאשר, בסופו של דבר בוועד השכונה יכהנו חמישה נציגים שיובילו את השכונה.