מילגה מטעם המועצה

26/07/2022
מילגה מטעם המועצה
בהצלחה!

שני תושבי גדרה קיבלו מילגה מטעם המועצה המקומית גדרה ויתחרו בתחרות העולם לטאקוונדו בבולגריה

איתי אלבוגן וליפז חג'אמה, שני תושבי המושבה בדרך לייצג את מדינת ישראל בתחרות העולם בטאקוונדו, שיתקיים בבולגריה

ראש מועצת גדרה, יואל גמליאל: כל תושבי גדרה מחזיקים לכם אצבעות, בהצלחה!

שני תושבי גדרה, איתי אלבוגן וליפז חג'אמה, נבחרו לייצג את מדינת ישראל בתחרות העולם הטאקוונדו שתתקיים בבולגריה בשבוע הבא. זאת לאחר שהוענקה להם מלגת ספורט מטעם המועצה.
אתמול (25.7) התארחו שני הנציגים בלשכת ראש המועצה, יואל גמליאל, שאיחל להם בהצלחה וחיזק אותם בשם כל המושבה.

ראש מועצת גדרה, יואל גמליאל: "לגדל ספורטאים זה לא פשוט. המון השקעה, מחויבות והקרבה כרוכים בדרך אל הפסגה. לכן, תמיכתנו הצנועה בספורטאים אשר מייצגים אותנו נאמנה על הבמות הבינלאומיות היא המעט שאנו יכולים לעשות. אני מאחל לכם בהצלחה, כל תושבי גדרה מחזיקים לכם אצבעות."