מפגש סיכום שנה

22/06/2022
מפגש סיכום שנה
המושבה גדרה אירחה הערב את מפגש סיכום שנה למערך צוותי החינוך המיוחד של מתי״א במעג״ן (יישובי גדרה והסביבה).

המפגש המרגש הוא ערב הערכה לצוותי החינוך המיוחד אשר עושים עבודה קשה וחשובה למען הצמחת וקידום כל הילדים הנהנים משרותי החינוך המיוחד.

החינוך המיוחד בגדרה בשגשוג וצמיחה מתמדת. גנים וכיתות נוספות נפתחות ובשנת הלימודים הבאה תיפתח גם כיתת קשורת בחטיבת ביניים של בית הספר רות.

במסיבה הערב נטלו חלק ראש המועצה יואל גמליאל, מנהלת אגף החינוך ענת קוך, מפקחות, מנהלי חינוך ברשויות, ומנהלת מתי"א מלי יצחק, גלית דניאל, מנהלת אגף חברה וקהילה, ברכי יעיש מנהלת מחלקת גנינילדים, גבי שמעון סגן יו"ר מזכ"לית הסתדרות המורים. צוותי החינוך המיוחד מהרשויות: גדרה, מזכרת בתיה, קריית עקרון, בני עייש, ברנר ונחל שורק. ולמעלה מ-100 עובדות ועובדים מנהלים, צוותי מומחיות, גננות וסייעות הפועלים ללא לאות עבור תלמידי ותלמידות החינוך המיוחד.