מובילים בחינוך כל השנה!

22/06/2022
מובילים בחינוך כל השנה!

היום הגיע ראש המועצה יואל גמליאל, יחד עם סגן ראש המועצה סהר רווח וחבר המועצה אליאב מזגיני לאירוע קהילתי מיוחד של בית הספר פינס.

האירוע, שהינו מפגש מרתק בין ההורים, התלמידים והצוותים החינוכיים החל בפעילות תקשורת מקרבת, ריקודי עם ואימוני טאבטה כשהפוקוס היה על עשייה חינוכית משתפת ומגוונת. בחלקו השני של האירוע, עברתי יחד עם ענת קוך, מנהלת אגף החינוך ומנהלת בית הספר, גלית אקריש בין התחנות החינוכיות השונות אשר מופעלת בין כותלי בית הספר. ציור, קריאה, חברה, חדשנות וחינוך משותף.

למרות שמסיבת הסיום של בית הספר כבר התקיימה, החינוך לא עוצר לרגע במושבה כי גדרה מובילה בחינוך, זו לא סיסמא אלא המציאות במושבה!

ראש המועצה יואל גמליאל: "כבוגר בית הספר המצוין, אני נפעם להגיע ולצפות בחינוך המצוין שלו בהובלת המנהלת גלית אקריש. ברצוני להודות למנהלת בית הספר גלית אקריש ולכל הצוות החינוכי והמקצועי בבית הספר על ההשקעה בדור העתיד של גדרה. תודה!"