אטרקציה משפחתית

אטרקציה משפחתית

מוזיאון גדרה באטרקציה לכל המשפחה

"שוק הבילויים" במהדורה חגיגית ומיוחדת לכבוד חג פורים
מוזיאון גדרה מרחיב את מגוון הפעילויות שהוא מציע, כאשר בפורים יערך שוק מיוחד. יואל גמליאל, ראש המועצה המקומית גדרה: "אני מזמין אתכם ואתכן לפורים מיוחד במוזיאון בשילוב סיפור המורשת של גדרה"

"שוק הבילויים" - ספיישל פורים, חוזר ובגדול. יוזמת היריד, מנהלת המוזיאון מיכל אוקון וצוותה מזמינים את כולם לחוויה ייחודית בחצר המוזיאון. היריד נועד להיות בית לאומנים ויוצרים מגדרה והסביבה ושומר על איכות ויופי ממבט ראשון.

המוזיאון המקומי עבר בתקופה האחרונה שימור מרהיב ביופיו. בחג סוכות האחרון הוא נפתח מחדש במטרה ברורה: חוזרים לפעילות תיירותית ותרבותית גדולה ומהר ככל הניתן. מאז פקדו את שערי המוזיאון קבוצות של גמלאים וארגוני עובדים, תלמידי בתי ספר ומשפחות שסיירו בין התצוגות השונות.

בחג פורים הקרוב (18.3) יחגגו בשוק חגיגי במיוחד בין השעות 9:00-13:30 עם הפנינג שכולל אמנים, תוצרת מן הטבע, סדנת איפור לילדים ולמשפחה עם ורד גור, מוזיקה ותחפושות. הסיור ההיסטורי יצא לדרך בשעה 10:30 ויכלול ביקור באתרי רחוב הבילו"יים ובמוזיאון. זו הזדמנות לתושבי גדרה לבקר בעסקי רחוב הביל"ויים ולהנות מפריחת התורמוסים בקצה המוזיאון.
יש להירשם מראש בטלפון: 08-8593316.

יואל גמליאל, ראש המועצה המקומית גדרה: "כחלק מהחזון לשימור עברה המיוחד של גדרה, פעלנו בשנים האחרונות לשימור אתרי מורשת וביניהם, מוזיאון גדרה. אני מזמין אתכם ואתכן לפורים מיוחד במוזיאון בשילוב המורשת של גדרה. יישר כוח למנהלת המוזיאון, לצוותה ולכל השותפים לעשייה".