בשורה לבעלי הכלבים

23/02/2022
בשורה לבעלי הכלבים

דואגים לחברים על ארבע: שלוש גינות כלבים נוספות יוקמו בגדרה

מתחמי גינות הכלבים הציבוריות החדשים שייבנו יצטרפו לאלו הקיימים בגו ביל"ו ובגן הבנים. ראש המועצה, יואל גמליאל: "אנו ערים לצרכי הציבור ומקימים את הגינות לרווחת התושבים"

בשבועות הקרובים יחלו עבודות ההקמה של שלוש גינות כלבים חדשות באזור רשפים, המתחם החדש בגולדה ובגן הבנים. הגינות שיוקמו בהובלת הועדה לתכנון ובניה של המועצה המקומית ישרתו בעלי כלבים בגדרה. הגינות החדשות יתפרסו על פני 150 מ', וכוללות ספסלי ישיבה ומדשאות, שער כפול, מתקן שקיות לאיסוף צואת כלבים, ברזיה ייעודית לכלבים ועוד.

גינות הכלבים ברחבי המועצה מוקמות באחריות ורגישות לצרכי כללי תושבי גדרה. מושקעת מחשבה ומשאבים רבים ביצירת מרחבים פתוחים הנגישים ככל הניתן לבעלי הכלבים תוך התחשבות בבעלי הדירות בסביבה.

יואל גמליאל, ראש המועצה המקומית גדרה: "כיום קיימות בגדרה שתי גינות כלבים. לאור הצרכים העולים מהשטח לגינות נוספות, הנחיתי על הקמת שלוש גינות כלבים נוספות באזורים נוספים לרווחת בעלי הכלבים. אמשיך לפעול לרווחת התושבים בכל התחומים."