גדרה סיפור הצלחה!

17/02/2022
גדרה סיפור הצלחה!
מבין ערי השפלה, גדרה נמצאת במקום השני בעליית מחירי הדירות בשנים האחרונות העומדת על כ-76%. זאת בעוד שממוצע עליית מחירי הדירות בארץ עומד על כ -46%. זהו פער משמעותי ביותר ומעיד שוב, בהמשך להגירה החיובית ליישוב, על גדרה כמקום מבוקש למגורים.

נתונים אלה אינם מפתיעים שכן, גדרה היא מושבה הנמצאת בצמרת היישובים המובילים בחינוך בארץ, מובילה בקיימות וסביבה ירוקה, מובילה בביטחון, מובילה בפיתוח והכי חשוב- מתאפיינת בקהילה מעורבת ואווירה משפחתית מיוחדת.

יואל גמליאל ראש המועצה: ״גדרה מובילה במגוון תחומים שאני מטפח ומוביל, תחומים אשר נרשם בהם מהפך של ממש כמו חינוך, קיימות,  ביטחון, פיתוח ועוד. לאור זאת, אנו רואים תוצאות כאשר האוכלוסיה מצביעה ברגליים וקיים ביקוש גבוה לגור בגדרה. הביקוש הגבוה בא לידי ביטוי באמצעות ההגירה החיובית ועליית המחירים בשנים האחרונות העולה פי כמה מעליית המחירים הממוצעת ברמה הארצית. גדרה מובילה באיכות חיים!״