עבודות הפיתוח בגדרה ממשיכות

27/01/2022
עבודות הפיתוח בגדרה ממשיכות

הושלם השלב הראשון בפיתוח רחוב אפרים

ראש המועצה, יואל גמליאל: "ממשיכים לשקוד על עבודות פיתוח וטיפוח פני המושבה בכל האזורים ". בקרוב יחל השלב הבא בפיתוח הרחוב

השלב הראשון בעבודות הפיתוח הנרחבות ברחוב אפרים יושלם בקרוב.

כחלק ממגוון יוזמות לקידום וטיפוח מרחבי המושבה, בימים הקרובים יסתיימו עבודות הפיתוח ברחוב אפרים.

במסגרת התוכנית, רחוב אפרים מורחב למגרשים סמוכים, כפי שנקבע במסגרת תוכנית המתאר של המועצה. העבודות כוללות סלילת מדרכות ובניית קירות בין השטח של התושבים לשטח הציבורי. בנוסף, מבוצעת התקנת מערכת תאורת רחוב חדשה הכוללת עמודים דקורטיביים עם פנסי לד (LED) מתקדמים המבצעים פיזור תאורה יעיל, שיחליפו את אמצעי התאורה המותקנים כיום על עמודי חברת החשמל. העבודה מבוצעת בליווי של יועץ נגישות כדי להתאים לתקנים המחמירים ביותר לרווחת כל התושבים. כמו כן, נסלל כביש חדש לאורך הרחוב.

העבודה מבוצעת במקטע של רחוב אפרים בין המספרים 6 ל-14 ובצד השני בסמוך למספרים 19-3.

בשבועות הקרובים יחל שלב הבא בעבודות הפיתוח ברחוב.

ראש מועצת גדרה, יואל גמליאל: "אנו ממשיכים לשקוד על עבודות פיתוח וטיפוח פני המושבה בכל האזורים, לטובת התושבים ולרווחתם. תודה למינהל ההנדסה ולכל העוסקים במלאכה".