שנה של התחדשות בגדרה

19/12/2021
שנה של התחדשות בגדרה

החלו עבודות ההתחדשות והפיתוח ברחוב סברדלוב ההיסטורי

כחלק משיפור ושינוי פני המושבה, ובמסגרת תוכנית הפיתוח השנתית, החלו השבוע העבודות ברחוב סברדלוב, אחד הרחובות ההיסטוריים של גדרה. ראש המועצה, יואל גמליאל: "מייצרים את החיבור בין ההיסטוריה לבין העתיד"

מנהל ההנדסה במועצה המקומית גדרה החל השבוע את העבודות להתחדשות רחוב סברדלוב – אחד הרחובות ההיסטוריים של המושבה המתחבר למוזיאון גדרה ולרחוב הבילויים.

בתום העבודות, שיימשכו כשלושה חודשים, הכביש הקיים ברחוב יורחב, יתווספו חנויות ציבוריות, ייעשה ריצוף חדש והרחוב כולו יקבל פנים המשלבות בין ההיסטוריה שבו לבין העתיד.

חידוש הרחוב נעשה לאחר שנה וחצי של תכנונים והוא חלק מתוכנית רחבה יותר לשדרוג מתחמים ורחובות בגדרה וכחלק מתנופת הפיתוח במושבה שכוללות סלילה מחודשת של כבישים, סימון ותמרור, חידוש מדרכות מאבנים משתלבות ועוד.

במהלך העבודות ייתכן ויהיו שינויים בהסדרי התנועה ברחוב, יש לשים לב להוראות המפקחים בשטח
ולכל שאלה או בעיה בנושא ניתן לפנות אל מוקד 106 בטלפון 1-800-200-583.

ראש המועצה המקומית גדרה, יואל גמליאל: "גדרה זוכרת את ההיסטוריה שלה ומשקיעה רבות בשימורה תוך מבט קדימה. שדרוג רחוב סברדלוב יתקיים בהתאם לרוח המורשת של גדרה ובהמשך לשדרוג רחוב הבילויים ההיסטורי, שימור מבנים ושימור מוזיאון גדרה הנמצאים בסמוך לו. תודה למינהל ההנדסה ולכל העוסקים במלאכה.".