ממשיכים בפיתוח

26/10/2021
ממשיכים בפיתוח
מנהל ההנדסה במועצה המקומית גדרה יחל בעבודות פיתוח נרחבות בשכונת נחלים, צמרת גדרה, החל מנובמבר 2021

מנהל ההנדסה במועצה המקומית גדרה יחל בנובמבר עבודות פיתוח בשכונת נחלים כאשר תחילה יבוצעו עבודות ברחובות "השפלה", "העמקים" ו- "אילות".
במסגרת עבודות הפיתוח הרחובות תתבצע סלילה, סימון ותמרור וכן, יבוצעו מדרכות מאבנים משתלבות. כאמור, הרחובות השפלה, העמקים ואילות הם הראשונים בפיתוח המיועד להתבצע בשכונת נחלים כאשר בהמשך, החל מחודש ינואר 2022, יתבצעו עבודות הפיתוח ברחובות השרון, ירדן, הנגב והרי אדום.
במהלך העבודות ייתכן ויהיו שינויים בהסדרי התנועה ברחובות הללו. לכל אורך ביצוע העבודות יש להישמע להנחיות המפקחים בשטח ולכל שאלה או בעיה בנושא ניתן לפנות אל מוקד 106 בטלפון 1-800-200-583.

ראש המועצה המקומית בגדרה, יואל גמליאל: "אנו פועלים להמשך פיתוח כל האזורים בגדרה, חדשים וותיקים. בתוך כך, לאחרונה הסתיים פיתוח בשכונה הגרמנית ובחודש הקרוב יחל הפיתוח בשכונת נחלים, צמרת גדרה. אני מודה למחלקת התשתיות במינהל ההנדסה ולכל העוסקים במלאכה. אמשיך להשקיע בפיתוח ובטיפוח גדרה לרווחת התושבים ולטובת המושבה"