קבלת פנים חמה

20/06/2021
קבלת פנים חמה
קבלת פנים לתושבות ותושבי שכונת 'גולדה' החדשה

על רקע אכלוס תושבי שכונת גולדה החדשה בגדרה, קיימה המועצה המקומית ערב קבלת פנים מיוחד וחגיגי לתושבות ותושבי השכונה. מטרת האירוע, כפי שהגדיר ראש המועצה יואל גמליאל: חיבור תושבי השכונה לתהליכים היישוביים וחיזוק הקשר בין התושבים החדשים לגורמי הרשות

****
ראש המועצה, יואל גמליאל: "מרגש לראות איך שכונת גולדה החדשה מתחילה לקבל אופי וצביון, אנחנו נמצאים באמצע הדרך בבניית השכונה וקוראים לתושבים לפנות אלינו באופן ישיר על מנת לקבל מענה לכל צרכיהם"

ברביעי האחרון (16.6), התקיים ערב מיוחד וחגיגי במעמד ראש המועצה, יואל גמליאל לכבוד תושבות ותושבי שכונת 'גולדה' החדשה במועצה שקמה על שטח של 400 דונמים. האירוע כלל נאומי ברכה והסברה של ראש המועצה, יואל גמליאל, מנכ"ל המועצה ליאור מהדלה, מהנדס המועצה סלאבן פנוביץ, מנהלת אגף החינוך ענת קוך ומנכ"ל ויקטורי אייל רביד, תושב המועצה, שהתנדב להגיע ולברך את התושבים החדשים בברכת ברוכים הבאים. בנוסף, הרב אלעד אליהו, גם הוא תושב השכונה, הגיע לשאת דברי ברכה לכבוד כניסת התושבים החדשים. הארוע הונחה על ידי דוברת המועצה מאיה גנון. כמו כן, בארוע נכחו צוותי המועצה, מרכז אופק, הספריה והמוזיאון והתושבים החדשים יכלו לפנות אליהם ולשאול אותם שאלות באופן אישי.

את עשרות התושבים שהגיעו לאירוע, קיבלו עובדי המועצה בדוכני הסברה על פי אגפי המועצה השונים, ובמהלך הערב, המועצה שיתפה את התושבים החדשים בתוכניות מערכת החינוך היישובית ובתהליכי הפיתוח המתקיימים בימים אלה בגדרה. בנוסף, הוצגו בפניהם התוכניות שכבר בביצוע והתוכניות העתידיות במועצה ובשכונה עצמה.

בשנים האחרונות, המועצה עמלה רבות על פיתוח השכונה אשר החל הרבה לפני האכלוס הראשון ומעבר להקמת בנייני המגורים נפתח בית הספר התיכון החדש רות לביו רפואה, תקשורת וחינוך גופני, בתי ספר ניצנים ושלהבות ונפתח בשכונה ספורטק. מעבר לכך, התבצעו עבודות רבות כמו הנחת תשתיות, הצבת אבני שפה ברחובות השכונה, עבודות עפר ואספלט והקמת פארקים וגינות בשטחים הציבוריים.

השכונה קרויה על שם ראשת הממשלה, גולדה מאיר ו- 19 הרחובות בה נקראים על שמן של נשים יהודיות מובילות ומשפיעות כמו שרה אהרנסון, חנה סנש, שולמית אלוני, דונה גרציה נשיא, רונה רמון, דבורה עומר, לאה גולדברג, עפרה חזה, שושנה דמארי, יפה ירקוני, דבורה הנביאה, 4 האמהות, אהובה עוזרי, פולה בן גוריון, אנה פרנק, עליזה בגין, נחמה ריבלין.

ראש המועצה, יואל גמליאל: " מרגש לראות איך שכונת גולדה החדשה מתחילה לקבל אופי וצביון, אנחנו נמצאים באמצע הדרך בבניית השכונה וקוראים לתושבים לפנות אלינו באופן ישיר על מנת לקבל מענה לכל צרכיהם. אני גאה לומר שבזכות חזון ארוך טווח שבא לכדי מימוש בזכות עובדי המועצה המסורים, גדרה ניצבת איתנה בצמרת היישובים המובילים בארץ בחינוך, בפיתוח, באיכות חיים ובביטחון. נמשיך לפעול להצמחת גדרה בכל האזורים תוך שמירה על הצביון והאופי המיוחד שלה ".