פורים שמח לכולם בגדרה

01/03/2021
פורים שמח לכולם בגדרה

בין היתר, יזמה המחלקה לשירותים חברתיים הפנינג תחפושות, חלוקת תחפושות למסגרות אחר הצהריים בהשתתפות ראש המועצה ותלמידי תיכון תרמו משלוחי מנות למועדוניות

יואל גמליאל, ראש המועצה המקומית גדרה: "פורים הוא החג הכי שמח בשנה, וראוי שישמחו בו כולם"

המחלקה לשירותים חברתיים במועצה המקומית בגדרה יזמה חלוקה של תחפושות בשיתוף כפר הסטודנטים, בהנהגת חברת המועצה ענת טל. ההפנינג התקיים בשיתוף עמותת אלון ואלה, כאשר את תרומות התושבים בגדרה ומחוצה לה רוכזו ע"י צביה נדב.

חלוקת התחפושות, שהתקיימה לאורך השבוע וחצי האחרונים לקראת פורים במחלקה לשירותים חברתיים, הוקדשה למשפחות ללא עורף כלכלי, ילדים ונוער בסיכון, למועדוניות ובתים חמים – מסגרות לילדים ונוער בגדרה. המטרה היתה לאפשר תחפושות מושקעות ויפות לכולם ובה בעת לשמור על איכות הסביבה. כמו כן, קיימה המחלקה חלוקת תחפושות למסגרות שעובדות אחר הצהריים לילדים ולנוער במושבה בהשתתפות ראש המועצה יואל גמליאל.

בנוסף, תרמו תלמידי י"ב מבית הספר דרכא רמון משלוחי מנות יפים וטעימים לילדים במועדוניות שמפעילה המחלקה לשירותים חברתיים.

ראש המועצה המקומית גדרה, יואל גמליאל: "פורים הוא החג הכי שמח בשנה, וראוי שישמחו בו כולם. יישר כוח לחברת המועצה ענת טל, למחלקה לשירותים חברתיים, לתלמידים ולכל מי שהרים את הכפפה כדי לעשות בגדרה פורים שמח לכל תושב".