קירוי מגרש הספורט

20/01/2021
קירוי מגרש הספורט

החלו עבודות לקירוי מגרש הספורט ב"דרכא רמון"

במסגרת העבודות שעלותן מוערכת בכמיליון ₪ מותקנות על קונסטרוקציה הנדסית מחוזקת יריעות בד איכותיות שיאפשרו שימוש במגרש בתנאי מזג אוויר שונים

יואל גמליאל, ראש המועצה המקומית גדרה: "אמשיך לפעול ולהשקיע במתקני ספורט לרווחת התלמידות והתלמידים, להטמעת אורח חיים בריא וספורטיבי ולשיפור מתמיד של איכות החיים בגדרה. "

המועצה המקומית גדרה מבצעת עבודות קירוי למגרש הספורט החיצוני בתיכון "דרכא רמון" במושבה. במסגרת העבודות, המנוהלות על ידי המחלקת הבנייה הציבורית במינהל ההנדסה של המועצה, מותקנות יריעות בד איכותיות לטובת קירוי המגרש, באמצעות קונסטרוקציה הנדסית מחוזקת, שיאפשרו שימוש במגרש בתנאי מזג אוויר שונים. עלות העבודות מוערכת בכמיליון ₪.

יואל גמליאל, ראש המועצה המקומית גדרה: "אמשיך לפעול ולהשקיע במתקני ספורט לרווחת התלמידות והתלמידים, להטמעת אורח חיים בריא וספורטיבי ולשיפור מתמיד של איכות החיים בגדרה. תודה למינהל ההנדסה ולכל העוסקים במלאכה"