גדרה למען גיל הזהב

05/01/2021
גדרה למען גיל הזהב

גדרה למען גיל הזהב – 30 טאבלטים הוענקו לתושבים וותיקים

המחלקה לשירותים חברתיים במועצה המקומית גדרה העניקה 30 טאבלטים שנתרמו על ידי מפעל הפיס ל-30 תושבים וותיקים

יואל גמליאל, ראש המועצה המקומית גדרה: " לטכנולוגיה תפקיד משמעותי בשדרוג איכות החיים, במיוחד בימים אלה"

המחלקה לשירותים חברתיים בגדרה העניקה 30 טאבלטים שנתרמו על ידי מפעל הפיס. את החלוקה ריכזה קמילה שניידר, עובדת סוציאלית האמונה על הטיפול באזרחים הוותיקים במושבה. במסגרת הקריטריונים שהוגדרו, ניתנה עדיפות לקשישים שילדיהם מתגוררים מחוץ למושבה. הטאבלטים החדשים יאפשרו לקשישים לקבל שיחות ווטסאפ, להדק קשר עם קרוביהם מחוץ לגדרה וכן, יספקו להם מענה להפגת הבדידות.

יואל גמליאל, ראש המועצה המקומית גדרה: "לטכנולוגיה תפקיד משמעותי בשדרוג איכות החיים במיוחד בימים אלה. אני שמח על ההזדמנות להנגיש אותה לתושבי המושבה הוותיקים. תודה למפעל הפיס על מיזם חשוב זה, למחלקה לשירותים חברתיים ולכל העוסקים במלאכה".