מקומות חנייה ברחוב שפירא

מקומות חנייה ברחוב שפירא

המועצה המקומית גדרה תוסיף מקומות חנייה ברחוב שפירא

מקומות החנייה שיתווספו יספקו פתרון לתושבי הרחובות שפירא, החומה והמגינים

יואל גמליאל, ראש המועצה המקומית גדרה: "אמשיך לפתח, לשפר ולקדם את גדרה לרמת איכות חיים גבוהה ולספק לתושבים את השירות הטוב ביותר בכל תחום"

המועצה המקומית גדרה תוסיף מקומות חנייה ברחוב שפירא. במהלך חודש דצמבר תתחיל מחלקת התשתיות והבנייה הציבורית במינהל ההנדסה של המועצה בביצוע העבודות המיועדות לרווחתם של תושבי הרחובות שפירא, החומה והמגינים. העבודות יכללו הסדרי תנועה, עבודות אספלט, תאורה, אבני שפה, צביעה ותמרור. בנוסף, יתווספו בצומת שפירא והחומה מקומות חנייה נוספים.

יואל גמליאל, ראש המועצה המקומית גדרה: "אמשיך לפתח, לשפר ולקדם את גדרה לרמת איכות חיים גבוהה ולספק לתושבים את השירות הטוב ביותר בכל תחום. ברצוני להודות לחבר המועצה  אסף דרבה שילווה ויעקוב אחר העבודות מקרוב וכן לאנשי מחלקת התשתיות והבנייה הציבורית במנהל ההנדסה במועצה".