מגרש ספורט חדש

25/11/2020
מגרש ספורט חדש

מגרש ספורט חדש משולב בתיכון דרכא נתיבי נועם

במסגרת עבודות השיפוץ והשדרוג של אולם הספורט ומגרש הספורט בתיכון דרכא נתיבי נועם,, יוקם מגרש ספורט חדש משולב עם תאורת לדים מתקדמת, אולם הספורט יחודש, יוחלפו בו הפרקט ומתקני הספורט ועוד

יואל גמליאל, ראש המועצה המקומית גדרה: " אמשיך לפעול לרווחת התלמידות והתלמידים, לשיפור מתמיד של איכות החיים ולאורח חיים ספורטיבי ובריא"

המועצה המקומית גדרה משדרגת ומשפצת את אולם הספורט ומגרש הספורט בתיכון דרכא נתיבי נועם. במסגרת העבודות, הצפויות להתחיל בחודש דצמבר, יוקמו במקום מגרש חדש משולב, מגרש קטרגל לאורך ושני מגרשי כדורסל לרוחב. כמו כן, תוסדר הגישה לשטח המגרש בסיום יום לימודים ותותקן בו תאורת לדים מתקדמת.

באולם הספורט הקיים יתבצעו עבודות חידוש שיכללו בין היתר את החלפת הפרקט ומתקני הספורט, חידוש הטיח והצבע, בניית שירותים שישמשו את המתאמנים במקום ועוד.

יואל גמליאל, ראש המועצה המקומית גדרה: "אמשיך לפעול לרווחת התלמידות והתלמידים, לשיפור מתמיד של איכות החיים ולאורח חיים ספורטיבי ובריא. בתוך כך, אמשיך לקדם את החינוך בגדרה הן באמצעות השקעה בתכניות חינוכיות ערכיות ואיכותיות שיקנו כלים לילדינו להמשך דרכם ובחייהם הבוגרים והן באמצעות השקעה במבנים ובמתקנים. גדרה מובילה בחינוך"