גן שפירא

17/11/2020
גן שפירא
גן שפירא בגודל של כ-2 דונם מוקם בימים אלה

גן שפירא, גן מושקע בגודל של כ- 2 דונם ובתקציב של כ-1.2 מליון ₪ הכולל מגרש משחקים, מגרש קט-רגל, מיני- פיץ ומרחב עם מדשאות מוקם בימים אלה בגדרה

יואל גמליאל, ראש המועצה המקומית גדרה: "אמשיך להשקיע באיכות החיים בגדרה, לבנות מתקנים ולהשקיע בגנים לרווחת ולהנאת התושבים"

המועצה המקומית גדרה ממשיכה בימים אלה את העבודות להקמת גן שפירא שיקרא ע"ש דני מולאו ז"ל. מדובר בגן בגודל של כ-2 דונם. במסגרת העבודות, בהן הושקעו כ-1.2 מיליון ₪, הוקמו מגרש קט-רגל, מגרש משחקים חדש הכולל מתקנים איכותיים ומתקנים נגישים, מגרש מיני-פיץ' המיועד לילדים קטנים שיוכלו לשחק בו בבטחה, מרחב עם מדשאות, ספסלים וברזיות.

יואל גמליאל, ראש המועצה המקומית גדרה: "גן שפירא הופך לפנינה של ממש, למקום בו כל המשפחה יכולה לבלות ביחד, ליהנות ולשחק. אנו נמשיך להשקיע באיכות החיים בגדרה, לבנות מתקנים ולהשקיע בגנים לרווחת ולהנאת התושבים. תודה לסגן ראש המועצה יקותיאל תנעמי ולחבר המועצה אסף דרבה על המעורבות והעשייה. תודה לצוות אגף שפ"ע על ההשקעה והמסירות לרווחת התושבים".