פרסים לילדים הנבדקים לקורונה

04/11/2020
פרסים לילדים הנבדקים לקורונה

רק בגדרה- פרסים יוגרלו בין ילדי גדרה בגילאי 18-3 שיגיעו להיבדק לנגיף הקורונה

מתחם בדיקה מיוחד יוקם בבית הספר "רימונים" י ביום ראשון 8.11 בין 14:00 ל-20:00.

ראש המועצה המקומית גדרה, יואל גמליאל: "נמשיך לעודד ביצוע בדיקות לגילוי נגיף הקורונה בקרב כל שכבות הגיל. ביצוע בדיקות מקדימות יאפשר לקטוע את שרשראות ההדבקה ובכך לשמור על בריאות ילדינו וקהילת גדרה"

בהמשך למאמצי ראש המועצה, יואל גמליאל, ייפתח מתחם פעם נוספת, הפעם השלישית, בבית הספר "רימונים". המועצה המקומית גדרה תקים בראשון הקרוב מתחם דיגום חופשי והפעם, מתחם מיוחד לבדיקות קורונה. מדובר במתחם שיכלול הגרלת פרסים לילדים בגילאי 18-3, תושבי גדרה בלבד. כל ילד בגילאים אלה אשר יגיע להיבדק, ישתתף בהגרלה. הפרסים שיוגרלו הם – 10 כדורי-סל, 10 כדורי-רגל, 5 זוגות מחבטי טניס, 5 זוגות אופניים.

במתחם, שיהיה פתוח ביום ראשון, 8.11, בין השעות 14:00 עד 20:00 ניתן יהיה להגיע ללא תור וללא הפניה. המתחם פתוח לכלל האוכלוסייה, מבוטחי כל קופות החולים. מדובר במתחם דרייב-אין, כניסה עם רכבים בלבד. המתחם יוקם כחלק מהמשך המאמצים של המועצה לשמור על  גדרה ירוקה.

יואל גמליאל, ראש המועצה המקומית גדרה: "אני קורא לכולם לצאת להיבדק. ביצוע הבדיקות פתוח לכולם ללא הפנייה וללא תור. נמשיך לעודד ביצוע בדיקות לגילוי נגיף הקורונה בקרב כל שכבות הגיל. ביצוע בדיקות מקדימות יאפשר לקטוע את שרשראות ההדבקה ובכך לשמור על בריאות ילדינו וקהילת גדרה. תודה לכל השותפים בהקמת המתחם ובהפעלתו – לפיקוד העורף, למד"א, לצוות מרכז אופק ולצוות המועצה.".