הזמנת מקום במגרשי הטניס

02/11/2020
הזמנת מקום במגרשי הטניס

חדש: אפליקציה להזמנת מקום במגרשי הטניס בגדרה

תושבי גדרה יוכלו להזמין מקום במגרשי הטניס ללא עלות באמצעות אפליקציה ייעודית שניתן להוריד לסמארט-פון

יואל גמליאל ראש המועצה: "אמשיך להוביל, לקדם ולעודד אורח חיים בריא וספורטיבי הן מבחינת מתקנים והן מבחינת תהליכים."

המועצה המקומית גדרה בשירות חדש שיאפשר לתושבים להזמין מקום במגרשי הטניס במושבה ברחוב כנפי נשרים 1. למעוניינים בשירות, ניתן להוריד את האפליקציה Lazuz הקיימת באפ-סטור למכשירי איי-פון או בגוגל-פליי למכשירי אנדרואיד. כמו כן, ניתן להוריד את האפליקציה בקישור ייעודי באתר lazuz.co.il.

לתושבי גדרה יתאפשר השירות ללא עלות. על מנת להפעילו לראשונה, יש לשלוח הודעת ווטסאפ חד פעמית למספר 08-6212426 עם הוכחה לתושבות – ספח כתובת בתעודת הזהות וצילום תעודת זהות. לאחר מכן השימוש ייעשה באפליקציה בלבד.

יואל גמליאל, ראש המועצה המקומית גדרה: "אנו שמחים להנגיש את השימוש במגרשי הטניס לרווחת התושבים. השימוש במגרשים פתוח לכולם בהזמנה מראש ולתושבי גדרה, ללא עלות. תודה לכל העוסקים במלאכה. אמשיך להוביל, לקדם ולעודד אורח חיים בריא וספורטיבי הן מבחינת מתקנים והן מבחינת תהליכים. גדרה מובילה באיכות חיים"