מנהלת בית הספר קשת

08/07/2020
מנהלת בית הספר קשת

ימימה מיארה מונתה למנהלת בית הספר קשת בגדרה

מיארה תחליף את יהושפט הלוי שינהל את התיכון החדש למדעי הביו-רפואה, חינוך גופני ותקשורת משנת הלימודים הקרובה

יואל גמליאל, ראש המועצה המקומית גדרה: " ימימה היא אשת חינוך מנוסה ומסורה ואני בטוח כי היא תמשיך להוביל ולהצמיח את בית ספר קשת קדימה"

ימימה מיארה מונתה למנהלת בית הספר "קשת" בגדרה. למיארה ניסיון עשיר בהוראה – עבדה בתיכון מקיף ד' באשדוד במשך 20 שנה ומילאה שורה ארוכה של תפקידים, ביניהם מחנכת, רכזת מקצועית וסגנית מנהלת בחטיבת הביניים. ימימה מיארה תחליף בתפקיד את יהושפט הלוי, שמונה למנהל בית הספר התיכון החדש למדעי הרפואה, החינוך הגופני והתקשורת שייפתח בשנת הלימודים הקרובה בגדרה.

ימימה מיארה, המנהלת הנכנסת של בית הספר "קשת": "אני מתרגשת להוביל יחד עם הצוות החינוכי את בית הספר 'קשת' כמקום שמאפשר ומקדם חיבורים איתנים בתוך הפסיפס האנושי של החברה הישראלית".

יואל גמליאל, ראש המועצה המקומית גדרה: "אני שמח על מינויה של ימימה מיארה למנהלת בית הספר 'קשת'. ימימה היא אשת חינוך מנוסה ומסורה ואני בטוח כי היא תמשיך להוביל ולהצמיח את בית ספר קשת קדימה. אני מאחל לימימה בהצלחה בתפקידה החדש".