היסטוריה בטאבלטים

30/06/2020
היסטוריה בטאבלטים
היסטוריה בטאבלטים: משחק מבוסס "חדר בריחה" יושק ברחוב הביל"ויים בגדרה

המשחק "בריחה אל העבר בביל"ויים" המיועד למשפחות יושק במעמד ראש המועצה בחצר המוזיאון ביום ראשון 12.7 בשעה 17:30

יואל גמליאל, ראש המועצה המקומית גדרה: "המשחק שמותאם להנחיות משרד הבריאות בימים אלה ילמד על עברה המרתק של גדרה בצורה חווייתית ומעניינת לכל מי שיבוא לבקר בה"

משחק רחוב אינטגרטיבי בשם "בריחה אל העבר בביל"ויים" יושק ביום ראשון 12.7 במוזיאון לתולדות גדרה במעמד ראש המועצה, יואל גמליאל. המשחק החדש מותאם למשפחות ומתבצע באמצעות טאבלט אותו הם מקבלים בנקודת ההתחלה של המשחק  בחצר המוזיאון בו הם מבצעים משימות שונות לאורכו של רחוב הביל"ויים. המשחק, שבנוי בצורה של חדר בריחה, מאפשר הצצה לסיפור ההיסטורי של המושבה בצורה כיפית המעניקה ערך מוסף. הטאבלט מכיל בין השאר מפה ובאמצעותו גם המשפחות יצלמו עבור חלק מהמשימות. משך המשחק כשעה ורבע.

המשחק בנוי כך שהוא מותאם להנחיות משרד הבריאות להתמודדות עם התפשטות נגיף הקורונה ומבוסס על שמירת מרחק בין המשפחות השונות.

מחיר ההשתתפות ביום ההשקה יעמוד על 50 "ח לאדם או 125 ₪ למשפחה בהרשמה מראש בלבד בטלפון: 073-3712556.

יואל גמליאל, ראש המועצה המקומית גדרה: "אני שמח על ההזדמנות להנגיש את ההיסטוריה המרתקת של המושבה שלנו בצורה מאתגרת, פעילה ומעניינת המותאמת לכל המשפחה. המשחק שמותאם להנחיות משרד הבריאות בימים אלה ילמד על עברה המרתק של גדרה לכל מי שיבוא לבקר בה".