הזדמנות שנייה להשכלה גבוהה

25/06/2020
הזדמנות שנייה להשכלה גבוהה
קרוב ל-30 נשים נרשמו לפרויקט "הזדמנות שנייה להשכלה גבוהה" של המועצה המקומית גדרה, מכללת "אחווה" ומפעל הפיס

הפרויקט מתקיים בשיתוף המכללה האקדמית "אחווה" ומיועד לתושבות גדרה מעל גיל 30 שמעוניינות לרכוש השכלה גבוהה

קרוב ל-30 נשים מגדרה נרשמו לפרויקט "הזדמנות שנייה". הפרויקט, אותו מרכזת חברת המועצה ענת טל, מחזיקת תיק מעמד האשה, מתקיים בשיתוף המכללה האקדמית "אחווה" ומיועד לתושבות גדרה מעל גיל 30 שמעוניינות לרכוש השכלה גבוהה.

במסגרת התכנית, לומדות הנשים לתואר ראשון רב תחומי במשך 3 שנים. חלק מהן התקבלו ישירות ללימודי התואר וחלקן החלו בלימודי תכנית מכינה של מכללת "אחווה" שמתקיימת במשך 12 שבועות. במסגרת המכינה, המתקיימת בימים אלה ב-ZOOM בלבד לאור המצב, הן לומדות מגוון נושאים שהוגדרו מראש.

תכנית הלימודים לתואר במסגרת הפרויקט מיועדת לנשים עובדות ולאמהות. בין התחומים שיילמדו בתואר: פסיכולוגיה, חינוך, דיני עבודה ותחומים נוספים.

יואל גמליאל, ראש המועצה המקומית גדרה: "רכישת השכלה היא תמיד בחירה נכונה, בכל גיל ובכל שלב בחיים. זהו צעד משמעותי שילווה אותן בכל תחום בחייהן – הן ברמה המקצועית והן ברמה האישית. לרגל תחילת מסלול הלימודים אני מאחל לנרשמות לימודים מהנים ומעניינים. אני מודה לחברת המועצה ענת טל, מחזיקת תיק מעמד האשה, על הובלת מיזם חשוב זה, למפעל הפיס ולמכללת "אחווה"".