מכרז גינון חדש בגדרה

29/07/2019
מכרז גינון חדש בגדרה

ראש המועצה יואל גמליאל: " אני שמח לבשר כי אנו יוצאים במכרז גינון חדש שנועד לתת מענה לשדרוג הנקיון והגינון ביישוב"

המועצה המקומית גדרה נמצאת בתנופת פיתוח ובניה. רק לאחרונה אישרה המועצה את התכנון והביצוע להקמת שני פרויקטים גדולים- הקאנטרי קלאב ובית התרבות החדש, אישרה תכנית לפיתוח איזור התעשיה ובימים אלה שתי שכונות חדשות קורמות עור וגידים עם אלפי יחידות דיור חדשים. זאת, במקביל למתחם הספורטק שנפתח בימים אלה לרווחת התושבים כאשר הפתיחה הרשמית והחגיגית תתקיים ב- 12.8.

בתוך כך, בימים אלה מנהלת המועצה שני מכרזים לקידום הניקיון במושבה: מכרז למנהל מחלקת שפ"ע ומכרז גינון. במסגרת מכרז ניהול שפ"ע נדרש המנהל החדש לנהל את פני המושבה, לטפח ולשמור על חזות העיר לרווחת התושב. בנוסף, ראש המועצה יואל גמליאל, הנחה את סגן ראש המועצה, יקותיאל תנעמי, להתחיל בתהליכים למכרז גינון כאשר כבר השבוע יתבצע סיור קבלני גינון ביישוב.

ראש המועצה המקומית גדרה, יואל גמליאל: "אני שמח לבשר כי אנו יוצאים במכרז גינון חדש שנועד לתת מענה לשדרוג הנקיון והגינון ביישוב. אמשיך לפעול בכל הרבדים לרווחת התושבים ולטובת המושבה"