גדרה מובילה בפיתוח

25/07/2019
גדרה מובילה בפיתוח

גדרה מובילה בפיתוח - טקס הנחת אבן פינה חגיגי התקיים השבוע במתחם 584

המועצה המקומית גדרה הניחה יתד נוסף והפעם, בפיתוח מתחם 584. מדובר בפרויקט בו יוקמו כ-750 יחידות דיור בשיטת "בנה ביתך" שאת עבודות הפיתוח תבצע המועצה המקומית. ראש המועצה המקומית גדרה, יואל גמליאל: "תהא אבן פינה זו, יסוד איתן לבתים שמחים ולהמשך צמיחתה ופריחתה של קהילת גדרה"

ציון דרך נוסף נרשם השבוע בהתפתחותה המואצת של המושבה גדרה, כאשר ביום שלישי התקיים טקס חגיגי להנחת אבן הפינה והטמנת המגילה להקמת 750 יחידות דיור במתחם 584, אשר ייבנו בשיטת בנה ביתך. ראש המועצה, יואל גמליאל,  אשר נשא דברים בטקס, בירך על כך גם בדף הפייסבוק: "בנוכחות חברי מועצה, רבנים, עובדי מועצה ותושבים, התקיים טקס הנחת אבן פינה והטמנת מגילה לשכונת המגורים החדשה, שתיבנה דרומית מערבית לשכונת הגבעה. בימים הקרובים תחל המועצה המקומית בעבודות פיתוח הקרקע ובשלב שני יונחו תשתיות אשר יאפשרו לבעלי הקרקעות להתחיל בבניית ביתם" . ראש המועצה הוסיף : "תהא אבן פינה זו, יסוד איתן לבתים שמחים ולהמשך צמיחתה ופריחתה של קהילת גדרה. גדרה מובילה באיכות חיים!"