תנופת הפיתוח בגדרה בעיצומה

10/07/2019
תנופת הפיתוח בגדרה בעיצומה

כ-750 יחידות דיור בשיטת "בנה ביתך" יוקמו במושבה גדרה במתחם 584. את עבודות הפיתוח והתשתיות תבצע המועצה המקומית גדרה. טקס הנחת אבן הפינה יתקיים ב-23.7.19. ראש המועצה יואל גמליאל: "תוספת מאות יחידות דיור לגדרה מעידה יותר מכל על הביקוש לגור במושבה"

המושבה גדרה נמצאת בתנופת בניה והתחדשות מבורכת. מצד אחד, רחוב הבילויים ההיסטורי והוותיק, שהופך למקור קולינריה ובילויים איזורי ומנגד פרויקטים חדשים למגורים. האחד נמצא בשכונת "גולדה", בה נבנות 1200 יחידות דיור חדשות במסגרת מחיר למשתכן ועוד 300 יחידות מתוכננות בהמשך. הפרויקט השני הוא בשיטת "בנה ביתך" במסגרתו ייבנו כ-750 יחידות דיור במתחם 584.

מתחם 584 הוא למעשה השכונה שגובלת ברחוב פינס מצד אחד (מול האולפנה) עד רחוב הרצל וכביש 40 מצד שני. בחודש הקרוב המועצה המקומית תחל בעבודות פיתוח עפר במתחם זה לרבות סלילת כבישים, הנחת תשתיות מים וביוב ותאורה.

טקס הנחת אבן הפינה החגיגי למתחם 584 יתקיים ביום שלישי, כ' בתמוז תשע"ט, 23.7.19 בשעה 19:00 בערב ברחוב פינס, מול האולפנה במעמד ראש המועצה יואל גמליאל, הרב בנימין קרניאל ומנכ"ל המועצה ליאור מדהלה ומכובדים נוספים ובמסגרתו תוטמן מגילה ויישאו דברי ברכה.

ראש המועצה המקומית גדרה, יואל גמליאל: "תוספת מאות יחידות דיור חדשות מעידות יותר מכל על תנופת הבניה וההתחדשות במושבה גדרה. אנו שמחים שמשפחות רבות הצביעו ברגליים ובחרו לקבוע את ביתן במרחב הכפרי שלנו כדי ליהנות מאיכות חיים".